Over SA-INT Security

SA-INT Security heeft een ruime ervaring op het gebied van Safety en Security. Wij leveren onze diensten aan zowel particulieren, ondernemers, bedrijven als overheidsinstellingen.

SA-INT Security is een jong en dynamisch beveiligingsbedrijf dat in 2008 werd opgericht met een passie voor veiligheid. Momenteel telt het bedrijf zo’n 60 medewerkers, bestaande uit jong/oud en van verschillende diversiteiten. Dat maakt SA-INT Security ook zo uniek, we hebben altijd wel een geschikte kandidaat die bij u, uw organisatie en/of bij uw gasten past.

ONS STREVEN

Ons streven naar kwaliteit boven kwantiteit zorgt voor een grotere klanttevredenheid. Daarom staan bij SA-INT Security de aspecten: representativiteit, klantvriendelijkheid en effectief optreden hoog in het vaandel. Wij leveren dan ook maatwerk, door middel van uw voorkeuren en wensen zo goed mogelijk te behartigen. Ons motto: ‘Voorkomen is beter dan genezen’, wilt zeggen dat we er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf of evenement ongestoord en zo veilig mogelijk te laten verlopen.

WAT DOEN WIJ?

Als beveiligingsbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het leveren van beveiligers op alle veiligheidsgebieden zie diensten. Verder geven wij ook diverse cursussen en leveren wij ook EHBO en verkeersregelaars. Ook kunnen wij u ondersteunen bij het opstellen van het veiligheidsplan, bijwoningen van multi-overleggen en u voorzien van een eerlijk en deskundig veiligheidsadvies. Daarnaast hebben we een facilitaire tak waar wij hoteldiensten uitvoeren zoals nachtportiers en receptionisten.

SAMENWERKING

Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en onze dienstverlening zo goed mogelijk te laten verlopen, onderhouden wij nauwe banden met de gemeentes, politie, veiligheidsregio en de GHOR. Door regelmatig overleg te voeren en casussen samen uit te werken wordt de samenwerking geoptimaliseerd. SA-INT Security maakt ook deel uit van verschillende projectgroepen, zoals Keurmerk Veilig Uitgaan (KVU) en Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO).