We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.
Basisopleiding bedrijfshulpverlener Eerste Hulp
Doel
Na het volgen van de opleiding Bedrijfshulpverlener Eerste Hulp kan de Bedrijfshulpverlener bij een ongeval of bij stoornissen in de vitale functies op professionele wijze het eerst hulp proces ingang zetten en vervolgens Eerste Hulp verlenen.
Toelatingseis
Aan deze cursus worden behoudens een normale fysieke en psychische conditie geen toelatingseisen gesteld.
Inhoud basisopleiding
De opleiding omvat circa 8 lesuren welke praktijk gericht zijn. Iedere deelnemer bestudeerd middels E-Learing vooraf de theorie.
De basisopleiding bedrijfshulpverlener Eerste Hulp bestaat uit de volgende onderdelen:
Spoedeisende Eerste Hulp
- Eerste beoordeling;
- Reanimatie;
- Het gebruik van AED;
- Het optreden bij acute ziekten en aandoeningen.
Niet-spoedeisende Eerste Hulp
- Uitwendige wonden en oogletsel;
- Kneuzingen en verstuikingen;
- Botbreuken en ontwrichtingen;
- Brandwonden.
Examen
Het examen van de basisopleiding bedrijfshulpverlener Eerste Hulp bestaat uit een theorie examen en een praktijk examen. Bij voldoende resultaat ontvangen de deelnemers een erkend diploma van NIKTA en een bedrijfshulpverlener pas, met het officiële ISO keurmerk NEN-EN-ISO-IEC 17024.
NIKTA
NIKTA de grootste certificatie-instelling in Nederland die persoonscertificaten BHV en Acute Zorg (eerste hulp) uitgeeft volgens de internationale standaard NEN-EN-ISO/IEC 17024 (al sinds 2003). NIKTA is dan ook als enige certificeringsinstelling erkend met 3 certificaten voor de gastouder en kinderopvang (IKK).
Geldigheid
Het diploma is één jaar geldig vanaf de afgiftedatum van het diploma. Binnen uiterlijk drie maanden na het verstrijken van de geldigheidsduur moet er een herhalingsbijeenkomst worden gevolgd.
Herhaling
Tijdens de herhalingsbijeenkomst worden de vaardigheden opnieuw behandelt en middels een praktijkexamen worden de vaardigheden getoetst. Een herhalingsbijeenkomst omvat circa 4 lesuren.
Docenten
De cursus wordt gegeven door de heer I. (Ivo) Hilgeholt. Hij is gediplomeerd Emergency First Responce instructor-trainer en door het NIBHV erkend als BHV Instructeur/ Examinator Eerste Hulp en AED, onder nummer 11109762.
Verder is hij vrijwillig bij Brandweer Twente en op het gebied van medische hulpverlening heeft veel ervaring opgedaan bij de geneeskundige eenheid SIGMA Twente.
Opleidingskosten
De kosten voor de basisopleiding bedrijfshulpverlener Eerste Hulp bedraagt € 100,- excl. btw. De kosten voor de herhalingscursus zijn € 80,- excl. btw. De bovenstaande prijzen zijn inclusief:
- Diploma
- Certificaat pasje
- Nieuw verbandmateriaal
- Lunch
- Koffie/thee

BEVEILIGING
SA-INT Security valt onder de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Wpbr). Om beveiligingsdiensten te mogen aanbieden en leveren, heeft Justis namens de minister van Justitie en Veiligheid SA-INT Security een vergunning verleend onder het nummer ND 3557. Alle medewerkers zijn gediplomeerd en gescreend door de politie afdeling Korpscheftaken. Hierna ontvangen de medewerkers een beveiligingslegitimatiebewijs, zonder dit legitimatiebewijs mag een beveiliger geen beveiligingswerk uitvoeren. Daarnaast dienen alle beveiligers een zichtbare V-teken en logo van het beveiligingsbedrijf te voeren. Alleen dan weet u zeker dat u met professionele beveiligers werkt die naast hun vak ook de regels van de Wpbr naleven. Kies voor de veiligheid van SA-INT Security en wij bieden u kwaliteit en zekerheid.