Horecabeveiliging

Een horecabeveiliger, ook wel “portier” genoemd, dient in eerste instantie als gastheer/-vrouw, die uw gasten verwelkomt en controleert. Daarnaast zorgt een portier voor een goede en veilige sfeer tijdens het uitgaan. Dit wordt o.a. gedaan door de huisregels te hanteren. Bij ongewenst gedrag zal hij de persoon hierop aanspreken en/of verzoeken het pand te verlaten.Onze horecaportiers zijn allemaal in het bezit van de juiste certificaten, ook zijn zij op de hoogte van de laatste actualiteiten op het gebied van veiligheid.

De belangrijkste taken van een portier zijn:

  • Mensen verwelkomen;
  • Aanspreekpunt;
  • Visitekaartje aan de deur;
  • Controle uitvoeren; bijv. op leeftijd, gepaste kleding, verboden wapen- en drugsbezit;
  • Toezien op veiligheid;
  • Uitzetting / aanhouding.

Onze portiers krijgen extra trainingen en dragen beschermende kleding. Een portier draagt bij aan een goede en veilige sfeer binnen uw horecaonderneming.
Aanvullende taken zijn bespreekbaar.

Naast individuele oplossingen bieden wij ook collectieve horecabeveiligingsdiensten aan. Zoals de Susploeg en Pubploeg, omdat onze collectieve diensten altijd door de openbare ruimtes bewegen voeren wij deze diensten alleen uit in samenspraak met de politie en gemeentes. Voor meer informatie zie onze projecten.